Webbinarier: Skolor P-Y

Missade du Malmös digitala gymnasiemässan den 5-7 november? Vill du komma i kontakt med en skola som du träffade på mässan eller titta på ett webbinarie igen? Då har du hamnat på rätt sida!

På den här sidan hittar du alla skolor som medverkade på mässan. Du kan kontakta skolan för att veta mer om dem, eller se inspelningar från de webbinarier som hölls under mässan samt ladda ner broschyrer från skolorna.

Inspelningarna är tillgängliga till och med den 15 februari.

Snabbmeny

Skolorna är listade i bokstavsordning – klicka på länkarna nedan för att komma till respektive intervall!

Skolor P-Y

Praktiska Gymnasiet Malmö City

På Praktiska Malmö City varvar du studier och arbetsplatsförlagt lärande (APL) varje vecka. Vi tror att du lär dig mer när du tar del av arbetslivet samtidigt som du går i skolan.
Skolan finns på skanegy.se.

Praktiska Gymnasiet Malmö Limhamn

På Praktiska Gymnasiet Malmö Limhamn finns en alldeles speciell gemenskap mellan elever och anställda. Rektorn och lärarna vet vem du är, vilken inriktning du går och vad du har för intressen. Skolan finns på skanegy.se.

Realgymnasiet

Här kan du läsa Sällskapsdjur & Djursjukvård, Hund, Ridning, Trav eller Natur & Äventyr. Vi kombinerar ditt intresse med din utbildning och samarbetar med branschen för att ge dig de bästa förutsättningarna efter gymnasiet. Skolan finns på skanegy.se.

Rytmus Malmö

På Rytmus musikgymnasium i Malmö ger du dig själv möjligheten att utveckla ditt musikintresse samtidigt som du håller dörren öppen för alla möjliga studie- och yrkesbanor. Skolan finns på skanegy.se.

Thoren Business School Malmö

Mitt i Malmö, ett stenkast från busstorget, ligger Thoren Business School. Skolans målsättning är att förbereda dig som elev för såväl universitetsstudier som för ett framtida arbete samt eget företagande. Skolan finns på skanegy.se.

Thoren Innovation School Malmö

Thoren Innovation School i Malmö är en trivsam och innovativ skola med varierande och inspirerande studieformer. Här utvecklar du din kreativitet och förmåga att arbeta i grupp. Skolan finns på skanegy.se.

Yrkesgymnasiet Malmö

Lär du dig bäst genom praktiskt arbete? Hos oss på Yrkesgymnasiet Malmö är mer än halva skoltiden förlagd till en arbetsplats. Du skaffar dig en yrkesutbildning samtidigt som du knyter kontakter som förbereder dig för ditt framtida yrkesliv. Skolan finns på skanegy.se.

Tillbaka till startsidan

Senast uppdaterad: 16 dec 2020