Visa gymnasium.se som: Mobil

Webbinarier: Skolor J-N

Missade du Malmös digitala gymnasiemässan den 5-7 november? Vill du komma i kontakt med en skola som du träffade på mässan eller titta på ett webbinarie igen? Då har du hamnat på rätt sida!

På den här sidan hittar du alla skolor som medverkade på mässan. Du kan kontakta skolan för att veta mer om dem, eller se inspelningar från de webbinarier som hölls under mässan samt ladda ner broschyrer från skolorna.

Inspelningarna är tillgängliga till och med den 15 februari.


Snabbmeny

Skolorna är listade i bokstavsordning – klicka på länkarna nedan för att komma till respektive intervall!


Skolor J-N

Jensen gymnasium Malmö


JENSEN gymnasium är en skola med studier i fokus, hög kvalitet på undervisningen och en positiv skolanda. Vårt gymnasium passar alla elever som verkligen vill satsa på sina studier och känna sig trygga på skolan. Skolan finns på skanegy.se

Kontakta skolan

Ladda ner broschyr


Kunskapsgymnasiet Malmö

Kunskapsgymnasiet Malmö, i Västra Hamnen, är en gymnasieskola där varje elev får vara med och påverka sina studier. Här förenas elever från skilda bakgrunder i studier, projektarbeten och kamratskap som skapar möjligheter över alla gränser. Skolan finns på skanegy.se

Kontakta skolan

Ladda ner broschyr


Malmö Fria Läroverk


Malmö Fria Läroverk är skolan för ambitiösa studier och träning. Vårt mål är att du ska må bra och prestera så bra som möjligt i skolan. Därför lägger vi stort fokus på fysisk aktivitet.
Skolan finns på skanegy.se

Kontakta skolan

Ladda ner broschyr


NTI Gymnasiet Malmö


NTI Gymnasiet Malmö är skolan med bra stämning, engagerade lärare och en genomtänkt plan för mentorskap, extraundervisning och resurstid. Men framför allt ligger vi i framkant när det gäller IT, tech och programmering! 
Skolan finns på skanegy.se

Kontakta skolan

Ladda ner broschyr


Fortsätt till skolor P-Y 

Senast uppdaterad: 16 dec 2020