Digitala gymnasiemässan Malmö 2020 - material

Missade du Malmös digitala gymnasiemässan den 5-7 november? Vill du komma i kontakt med en skola som du träffade på mässan eller ta del av skolans material i efterhand? Då har du hamnat på rätt sida!

På den här sidan hittar du flera skolor som medverkade på mässan. Du kan kontakta skolorna för att veta mer om dem, se deras filmer och ladda ner broschyrer.

Materialet är tillgängligt till och med den 15 februari.

Snabbmeny

Skolorna är listade i bokstavsordning – klicka på länkarna nedan för att komma till respektive intervall!

Skolor A-F

Bryggeriets gymnasium

På Bryggeriets gymnasium läser du Estetiska programmet med inriktningarna Bild och formgivning eller Estetik och media. Du får dessutom profilera din utbildning mot foto och film, fri konst, serieteckning eller skateboard. Skolan finns på skanegy.se.

CyberGymnasiet Malmö

Vi är kända för vårt inkluderande, positiva och familjära klimat. Vi jobbar tillsammans för att du ska lyckas med att nå dina mål och nå den framtid du eftersträvar. Oavsett vilket program du väljer att läsa hos oss har vi en bra lärmiljö. Skolan finns på skanegy.se.

Drotting Blankas gymnasieskola Möllan

Drottning Blankas Gymnasieskola är skolan som bryr sig om både dig som elev och världen som du så småningom ska ut i. Att välja en DBGY-skola är att välja att vara del av en tydlig plan om ett personligt, lokalt och globalt engagemang. Skolan finns på skanegy.se.

Drottning Blankas gymnasieskola Söderport

Einar Hansegymnasiet

Einar Hansengymnasiet är en liten skola i centrala Malmö. Här samlas nyfikna naturvetare och samhällsvetare för att skaffa sig den kunskap och utbildning som krävs för att ta sig vidare till universitet och högskola. Skolan finns på skanegy.se

Framtidsgymnasiet Malmö