Visa gymnasium.se som: Mobil

Digitala gymnasiemässan

Den Digitala gymnasiemässan är en helt virtuell mässa där du som blivande gymnasieelev kan delta och träffa olika gymnasieskolor live på gymnasium.se. Under mässdagen kan du bland annat ställa frågor till olika skolor via en chatt och lyssna på onlineföreläsningar.

Vi på gymnasium.se tog fram mässan på grund av den rådande situationen med covid-19 som har gjort att du som elev inte längre kan besöka gymnasieskolor för till exempel öppet hus. Våra undersökningar bland er besökare har visat att Öppet hus är ett av de viktigaste sätten att få information inför gymnasievalet. Därför valde vi att ta fram den Digitala gymnasiemässan - så att du som ska välja gymnasieutbildning kan få all den information som du behöver. 

En hel mässdag med olika aktviteter

På den Digitala gymnasiemässan kan du som ska välja gymnasieutbildning träffa skolor digitalt. Du kan bland annat: 

  • Besöka olika gymnasieskolors digitala montrar
  • Lyssna på föreläsningar online
  • Chatta och ställa frågor direkt till gymnasieskolor
  • Boka enskilt videosamtal med en skola
Senast uppdaterad: 14 okt 2020
Senast uppdaterad: 2020-11-25

Föreläsningar från Digitala gymnasiemässan 19-21 nov 2020

Missade du Digitala gymnasiemässan på gymnasium.se den 19-21 november? Här hittar du alla skolor som medverkade på den Digitala gymnasiemässan och inspelningar från webbinarier!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-11-18

Södertäljes digitala gymnasiemässa 2020

Missade du Södertäljes digitala gymnasiemässa 9-10 november? Då kan du ta del av skolornas webbinarier och klicka dig in på skolorna att göra din intresseanmälan nu istället. Se alla webbinarier här!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-12-16

Malmös digitala gymnasiemässa 2020 - webbinarier

Missade du Malmös digitala gymnasiemässa den 5-7 november? Du kan titta på webbinarier och kontakta skolorna för mer information här!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-11-25

Digitala gymnasiemässan HT 2020 - 19-21 nov

Vi följer upp succén med vårens Digitala gymnasiemässa! Den 19-21 november kan du träffa gymnasieskolor live på gymnasium.se. Den Digitala gymnasiemässan är en möjlighet för dig som ska välja gymnasieskola att besöka flera skolor på en dag - genom din dator, mobil eller surfplatta!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-10-15

Digitala gymnasiemässan VT 2020

Den 29 april anordnar gymnasium.se den Digitala gymnasiemässan - en möjlighet för dig som ska välja gymnasieskola att besöka flera skolor på en dag - genom din dator, mobil eller surfplatta!

Läs mer