Visa gymnasium.se som: Mobil

Digitala gymnasiemässan

Den Digitala gymnasiemässan är en helt virtuell mässa där du som blivande gymnasieelev kan delta och träffa olika gymnasieskolor live på gymnasium.se. Under mässdagen kan du bland annat ställa frågor till olika skolor via en chatt och lyssna på onlineföreläsningar.

Vi på gymnasium.se tog fram mässan på grund av den rådande situationen med covid-19 som har gjort att du som elev inte längre kan besöka gymnasieskolor för till exempel öppet hus. Våra undersökningar bland er besökare har visat att Öppet hus är ett av de viktigaste sätten att få information inför gymnasievalet. Därför valde vi att ta fram den Digitala gymnasiemässan - så att du som ska välja gymnasieutbildning kan få all den information som du behöver. 

En hel mässdag med olika aktviteter

På den Digitala gymnasiemässan kan du som ska välja gymnasieutbildning träffa skolor digitalt. Du kan bland annat: 

  • Besöka olika gymnasieskolors digitala montrar
  • Lyssna på föreläsningar online
  • Chatta och ställa frågor direkt till gymnasieskolor
  • Boka enskilt videosamtal med en skola


Här nedanför hittar du information om våren och höstens digitala gymansiemässor samt inspelade föreläsningar från de skolor som medverkade.


Senast uppdaterad: 15 mar 2021
Senast uppdaterad: 2021-04-20

Webbinarier från Digitala omvalsmässan 15 april 2021

Missade du vårens Digitala omvalsmässan 2021?  Här hittar du inspelningar från de webbinarier som hölls under mässdagen. Tveka inte att ta kontakt med de skolorna du är intresserad av! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-04-15

Vårens Digitala omvalsmässa 2021

Den 15 april 2021 bjöd gymnasium.se in till Digitala omvalsmässan för att hjälpa blivande elever att hitta sitt drömgymnasium. På mässan fick elever träffa gymnasieskolor live, chatta med skolorna och ta del av skolornas webbinarier om sina program. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-11-18

Södertäljes digitala gymnasiemässa 2020

Missade du Södertäljes digitala gymnasiemässa 9-10 november? Då kan du ta del av skolornas webbinarier och klicka dig in på skolorna att göra din intresseanmälan nu istället. Se alla webbinarier här!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-11-25

Digitala gymnasiemässan HT 2020 - 19-21 nov

Vi följer upp succén med vårens Digitala gymnasiemässa! Den 19-21 november kan du träffa gymnasieskolor live på gymnasium.se. Den Digitala gymnasiemässan är en möjlighet för dig som ska välja gymnasieskola att besöka flera skolor på en dag - genom din dator, mobil eller surfplatta!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-10-15

Digitala gymnasiemässan VT 2020

Den 29 april anordnar gymnasium.se den Digitala gymnasiemässan - en möjlighet för dig som ska välja gymnasieskola att besöka flera skolor på en dag - genom din dator, mobil eller surfplatta!

Läs mer