Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig! ⭐

Digitala gymnasiemässan

Den Digitala gymnasiemässan är en helt virtuell mässa där du som blivande gymnasieelev kan delta och träffa olika gymnasieskolor live på gymnasium.se. Under mässdagen kan du bland annat ställa frågor till olika skolor via en chatt och lyssna på onlineföreläsningar.

Vi på gymnasium.se tog fram mässan på grund av den rådande situationen med covid-19 som har gjort att du som elev inte längre kan besöka gymnasieskolor för till exempel öppet hus. Våra undersökningar bland er besökare har visat att Öppet hus är ett av de viktigaste sätten att få information inför gymnasievalet. Därför valde vi att ta fram den Digitala gymnasiemässan - så att du som ska välja gymnasieutbildning kan få all den information som du behöver. 

En hel mässdag med olika aktviteter

På den Digitala gymnasiemässan kan du som ska välja gymnasieutbildning träffa skolor digitalt. Du kan bland annat: 

  • Besöka olika gymnasieskolors digitala montrar
  • Lyssna på föreläsningar online
  • Chatta och ställa frågor direkt till gymnasieskolor
  • Boka enskilt videosamtal med en skola
Senast uppdaterad: 09 sep 2020
Senast uppdaterad: 2020-09-23

Digitala gymnasiemässan HT 2020

Vi följer upp succén med vårens Digitala gymnasiemässa! Den 25 november kan du träffa gymnasieskolor live på gymnasium.se. Den Digitala gymnasiemässan är en möjlighet för dig som ska välja gymnasieskola att besöka flera skolor på en dag - genom din dator, mobil eller surfplatta!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-09-09

Digitala gymnasiemässan VT 2020

Den 29 april anordnar gymnasium.se den Digitala gymnasiemässan - en möjlighet för dig som ska välja gymnasieskola att besöka flera skolor på en dag - genom din dator, mobil eller surfplatta!

Läs mer