Annonsering på Gymnasium.se

Annonsera på Gymnasium.se

Öka er varumärkeskännedom och era ansökningar genom digitala marknadsföringslösningar. Vi hjälper er generera kvalificerade leads och relevant trafik till er egen hemsida. Vi sätter er i kontakt med rätt målgrupp vid rätt tidpunkt.

Genom att bygga och optimera särskilda sidor för er skola och era program på Gymnasium.se skapar vi ett nav för er skolas digitala marknadsföringskampanjer.

Ladda ner vår tjänsteportfölj

Gör era program sökbara

Gör information om er skola och era program lättillgänglig för presumtiva elever och få kontaktinformation från intresserade elever genom era skol- och programsidor på Gymnasium.se

Kom i kontakt med intresserade elever

Att göra er skolas information tillgänglig för potentiella elever är busenkelt med Gymnasium.se.

Vår kommunikationsavdelning hjälper dig att skapa och skriva unika sidor för din skola och dess program. Alla sidor optimeras för att driva rätt trafik, driva konverteringar i form av kontaktuppgifter till elever och leda trafik till er egen hemsida.

Med över 165.000 besök i månaden* i snitt hjälper Gymnasium.se en stor mängd presumtiva elever att hitta rätt gymnasieutbildning varje år. Och vem vet, kanske är ett av dina program något som faller dem i smaken?

“Genom att marknadsföra oss på gymnasium.se når vi ut direkt till vår specifika målgrupp. Med grundpubliceringen blir vi väl synliga i resultatlistan och kan vara säkra på att blivande gymnasieelever får kännedom om vårt gymnasium. Möjligheten att själv kunna logga in och följa besöksstatistik och klick på vår presentationssida gör att vi enkelt kan räkna ut vad vår medverkan på sajten ger tillbaka, jämfört med annonsering i t.ex. printad media. Detta gör att vi löpande kan utvärdera vår medverkan och ta välgrundade beslut om ifall vi vill satsa på ytterligare sponsringar på sajten. Dessutom är kontakten med kundtjänst är alltid snabb, serviceinriktad och effektiv.

Aprendere skolorEmilia Germer, Marknadsansvarig Aprendere Skolor

Annonsera på Gymnasium.se
Skulle du vilja lista dina utbildningar för ökad exponering på Gymnasium.se? Fyll i formuläret så kommer en av våra medarbetare kontakta dig och berätta vad vi gör och hur vi kan hjälpa just dig och din skola.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Din information är säker hos oss, vi kommer aldrig att dela med oss av den och lägger inte till dig i några maillistor.

Senast uppdaterad: 11 maj 2017