COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Vilket gymnasieprogram ska jag välja?

22 maj 2020
FRÅGA
För att bli projektledare ingenjör vad för utbildning ska man välja?

Svar:

22 maj 2020

Hej,

Då kan Naturvetenskapsprogrammet med naturinriktning eller Teknikprogrammet med teknikinriktning vara ett bra val, om du inte vill behöva lägga till några kurser. De förbereder båda bra för fortsatta studier som ingenjör men eftersom teknik har inriktningen mot vidare teknikstudier är det möjligt att du tycker att det programmet passar dig bättre.

Titta på vilka kurser som ingår (genom att klicka på länkarna) och fundera på vilka kurser du tror kommer passa dig bäst.

Vänligen/ Petra,SYV

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin