Visa gymnasium.se som: Mobil

Skolor vi gillar 😍

Skolrecensioner

Missnöjd elev
(1)
När man påpekar fel lärarna gör så blir dem arga. Maten är knappt ätbar vilket är en stor nackdel då vi går fram till klockan 17:00 flera dagar och då behöver man energin från lunchen. Sen finns det ju vissa lärare som är vettiga också och som faktiskt lyckas lära ut lite saker, men det negativa utväger det positiva med stor marginal.
Irini
(4)
Jensen Gymnasium södra är en skola där man satsar högt i framtiden. Man lär sig nya saker varje dag och utvecklas som elev men även som person positivt. Lärarna vill ha vårt bästa och därför hjälper de oss när vi har det svårt. Men man kan även få hjälp av sina skolvänner/klasskamrater och det är en bra stämning mellan eleverna då vi står upp fö...
Visa hela
Loka
(5)
Realgymnasiet i Göteborg vid Järntorget är enligt mig en mycket bra skola med fantastiska lärare i en mysig miljö. Under min tid på skolan har jag utvecklats enormt, både studiemässigt och socialt. Kan fullhjärtat rekommendera detta gymnasium! I tvåan är det väldigt stressigt och många uppgifter på kort tid men efter regn kommer solsken. Det hel...
Visa hela

Hitta ditt gymnasium!

På gymnasium.se har vi samlat information om alla Sveriges gymnasieskolor och mängder av matnyttig information inför gymnasievalet samt mycket mer – allt för att göra gymnasievalet lättare!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin
Reportage

Sponsrad artikel

Tjejer och teknik: Emma Nord

Emma går andra året på Nacka gymnasiums teknikprogram

"Det är bara äldre som frågar om det är jobbigt att gå i en klass med så mycket killar. Det är ingenting jag tänker på, eller bryr mig om. Att tänka att det skulle vara jobbigt skrämmer nog bort en hel del andra tjejer från att våga söka"

Läs mer här!

Öppet hus-kalender
februari 2019
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hjälp med gymnasievalet?
Signa upp här för nyhetsbrev från Gymnasium.se och få hjälp, tips och inspiration inför gymnasievalet!