Vi rekommenderar! 😍

Skolrecensioner

Hantverkaren
Trivdes superbra och har haft stor nytta av min utbidlning
Cornelia
Mediagymnasiet är så bra på alla sätt och vis. Alla lärare jag hade gjorde allt för att jag skulle lyckas med det jag ville nå, dom engagerar sig i varenda individs mål och plan för deras skolgång. En utvecklas som person bara av att vara där och uppleva miljön och stämningen i huset.
Mattias och Emma, skolledare på MediaGymnasiet Kommentar:
Tack, vi strävar alltid efter att utveckla samarbetet i kollegiet så att vi tillsammans ska kunna identifiera vilka behov och förutsättningar som elever behöver utveckla. Vi försöker att ständigt bygga en positiv kultur i huset.
Saskia Thompson
Väldigt trevlig stämning i skolan och ångrar definitivt inte att jag kom hit.

Hitta ditt gymnasium!

På gymnasium.se har vi samlat information om alla Sveriges gymnasieskolor och mängder av matnyttig information inför gymnasievalet samt mycket mer – allt för att göra gymnasievalet lättare!

Medlemslogin
Gymnasienytt
Öppet hus-kalender
augusti 2019
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
Hjälp med gymnasievalet?
Signa upp här för nyhetsbrev från Gymnasium.se och få hjälp, tips och inspiration inför gymnasievalet!