Skolor vi gillar 😍

Skolrecensioner

Alex
Jag valde yrkesgymnasiet eftersom jag har kompisar som går här och vet att många får jobb direkt efter studenten. Skönt med 50% APL då jag lär mig yrket från grunden men att jag inte stänger några dörrar för högskolestudier då jag valt att läsa högskoleförberedande ämnen.
Simon Utter
Jag var tveksam när jag valde en skola som var helt ny, men jag tog risken och jag har inte ångrat mig en sekund.
William
En riktigt bra skola där det finns något för alla. Där du får lära dig en massa roliga och bra saker och samtidigt ha roligt både i skolan och på en APL plats. Du kommer att lära dig massa om ditt framtida yrke eftersom vi har ca 50% av din tid på en arbetsplats. Rekommenderar alla att kolla in på skolan för den är grymt bra.

Hitta ditt gymnasium!

På gymnasium.se har vi samlat information om alla Sveriges gymnasieskolor och mängder av matnyttig information inför gymnasievalet samt mycket mer – allt för att göra gymnasievalet lättare!

Medlemslogin
Reportage

Sponsrad artikel

Tjejer och teknik: Emma Nord

Emma går andra året på Nacka gymnasiums teknikprogram

"Det är bara äldre som frågar om det är jobbigt att gå i en klass med så mycket killar. Det är ingenting jag tänker på, eller bryr mig om. Att tänka att det skulle vara jobbigt skrämmer nog bort en hel del andra tjejer från att våga söka"

Läs mer här!

Öppet hus-kalender
februari 2019
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
Hjälp med gymnasievalet?
Signa upp här för nyhetsbrev från Gymnasium.se och få hjälp, tips och inspiration inför gymnasievalet!