Skolor vi gillar 😍

Skolrecensioner

En mycket bra gymnasieskola, jag är 100% nöjd med mitt val av både skola och program (sam-beteende). Jag rekommenderar skolan starkt. Mycket bra stämning, lokaler, lärare, och den kända ”folkungaandan” stämmer verkligen. Bra elevkår och stor variation bland elever gör att man inte behöver vara rädd för att vara sig själv och ha sin egna stil.
17SAA4Life
Skolan som helhet erbjuder så mycket, god mat, behöriga lärare som ser till att du får det stödet du behöver samt en trygg miljö med exempelvis Lugna Gatan som ser till att alla känner sig trygga på skolans område. Det finns alltid en plats för dig i Fryshuset och du kommer alltid att hitta en vän.
Oscar 17J
Jag tycker det är världsklass lärare och man lär sig sjukt mycket inom de områden man vill. Bra lokaler, Om man vill satsa på ett yrke med hantverk så ska man absolut ta rörmokare för man lär sig något nytt varje dag, framförallt i denna skola som vill elevernas bästa och just därför tycker jag det är en av de bästa skolorna i sthlm

Hitta ditt gymnasium!

På gymnasium.se har vi samlat information om alla Sveriges gymnasieskolor och mängder av matnyttig information inför gymnasievalet samt mycket mer – allt för att göra gymnasievalet lättare!

Medlemslogin
Öppet hus-kalender
april 2019
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
Hjälp med gymnasievalet?
Signa upp här för nyhetsbrev från Gymnasium.se och få hjälp, tips och inspiration inför gymnasievalet!