Ämne/inriktning

Räkna ut ditt meritvärde

Räkna ut ditt meritvärde!

Här kan du räkna ut ditt meritvärde!

Meritvärdet är summan av dina 16 eller 17 bästa betyg från högstadiet, där betygen räknas om till siffror. Ditt meritvärde kan ge dig en fingervisning av hur du ligger till i ansökan till olika gymnasieskolor. Du jämför ditt meritvärde mot gymnasieprogrammens antagningspoäng från förgående gymnasieval.

Hur du räknar ut ditt meritvärde beror på vilket betygssystem du har haft -  klicka på den knapp som stämmer överens med just dina betyg!

Senast uppdaterad: 25 feb 2016

Värmdö Tekniska Gymnasium

Välj ett yrkesprogram på Värmdö Tekniska Gymnasium

VTG har bedrivit utbildning på Värmdö i över 20 år & har på den tiden lärt sig mycket om hur de ska utbilda & stötta sina elever inför den verklighet som möter dem efter studenten. Viktiga komponenter för detta är ett starkt mentorskap, engagerade lärare, ett aktivt elevhälsoteam & möjlighet till extra resurstimmar.